Personal Computer Care |Helpt jou bijzonder computervaardig worden

Hoe u uw overstap naar Windows 11 zorgeloos laat verlopen


Stel uzelf voor dat u op een dag uw pc aan zet en u krijgt heel iets anders te zien op uw beeldscherm dan u gewend bent. Bovendien doet uw pc niet langer precies wat u ervan verwacht en dingen lijken niet langer op dezelfde plek te staan of lijken compleet te zijn verdwenen.

Dat is hoogstwaarschijnlijk zoiets waarvan u hoopt dat het u nooit zal overkomen.

En toch staat iets soortgelijks u echt te gebeuren. Want binnenkort gaat een Windows update uw pc volledig op zijn kop gooien. Waarbij veel van wat u gewend was voorgoed verdwenen lijkt te zijn.

Het zal lijken of u een nieuwe pc in gebruik gaat nemen, maar dan één met een onbekende versie van Windows.

Menigeen kijkt niet echt uit naar het in gebruik nemen van een nieuwe pc of een nieuw besturingssysteem. Want zeker een nieuw Windows besturingssysteem vereist best wat gewenning. Omdat dingen:

 • Er anders uitzien.
 • Net even iets anders werken
 • Een andere naam hebben gekregen.
 • Op een andere plek staan.
 • Verdwenen zijn.
 • Vervangen zijn door iets anders.

Daar bovenop komt dan tevens nog dat er vaak allerlei nieuwe functies zijn toegevoegd aan een nieuw besturingssysteem. Iets dat er zomaar voor kan zorgen dat er verwarring ontstaat en taken die u op uw pc wilt uitvoeren een stuk langer in beslag gaan nemen dan u gewend bent.

Hoera! U krijgt Windows 11 gratis.

Wat er staat te gebeuren is, dat u binnenkort Windows 11 krijgt. En nog gratis ook.

Er is wellicht alleen één probleem. U wordt namelijk bijna verplicht om Windows 11 te gaan gebruiken. Deze nieuwe versie van Windows wordt u namelijk op dezelfde manier aangeboden als iedere ander update die u krijgt voor Windows.

Dat betekent dat ook Windows 11 zonder meer geïnstalleerd zal gaan worden. Tenzij u aangeeft dit niet te willen. Maar de kans is groot dat Microsoft u desondanks zal blijven verleiden om toch over te stappen naar Windows 11.

De reden hiervoor is dat Microsoft Windows 10 niet tot in eeuwigheid wil hoeven blijven ondersteunen. Bovendien zorgt upgraden naar Windows 11 ervoor dat u nog weer een stukje veiliger kan werken op uw pc en u nog weer een stukje minder kans loopt om slachtoffer te worden van internetcriminelen.

En eigenlijk zou dat voor u al genoeg reden moeten zijn om over te stappen op Windows 11. Want met het in gebruik nemen van het nieuwe besturingssysteem Windows 11 draagt u niet alleen bij aan een veiliger computer en veiliger internet voor uzelf, maar ook voor anderen.

Want wist u bijvoorbeeld dat internetcriminelen in staat zijn uw computer te kapen en te misbruiken voor criminele activiteiten zonder dat u daar erg in hebt?

Door Windows 11 te gaan gebruiken verkleint u de kans dat u slachtoffer worden van dit en vele andere criminele activiteiten weer een stuk meer.

Echter, omdat Windows 11 zo splinternieuw is, is er nog maar nauwelijks informatie voorhanden die u helpt om het overstappen naar Windows 11 zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen.

En de informatie die er is, is veelal lastig te begrijpen. Omdat het doorgaans geschreven is voor mensen met meer dan gemiddeld verstand van computers.

Dit maakt dat u toch zorgeloos kunt upgraden naar Windows 11

Zorgt dat er bij u ook voor dat u bang bent dat er van alles mis zou kunnen gaan zodra u Windows 11 in gebruik neemt?

Hoe prettig zou u het vinden als er een boek of handleiding zou bestaan waarin u alles wat u zou moeten weten over Windows 11 op een begrijpelijke manier uitgelegd krijgt?

Deze handleiding is er nu voor u. Een handleiding die speciaal is geschreven voor de computergebruiker die beschikt over voldoende vaardigheden om een computer te kunnen gebruiken, maar wiens kennis van computers en Windows verder niet heel groot is.

Deze handleiding brengt u op de hoogte van alles wat u zou moeten weten over Windows 11 en hoe alles in deze nieuwste versie van Windows werkt. Zodat u snel weer vol vertrouwen op uw pc aan het werk kan.

Maar tevens:

 • Worden alle nieuwe functies en mogelijkheden in Windows 11 aan u voorgesteld.
 • Wordt u op een begrijpelijke manier uitgelegd hoe ze werken.
 • Zal u worden getoond hoe de dingen zoveel mogelijk kunt blijven doen zoals u ze gewend bent.
 • Waar u aan denken moet voordat u upgradet naar Windows 11.
 • Wat u kunt doen om uw pc geschikt te maken voor Windows 11 wanneer dat nu niet het geval is.
 • Hoe u probleemloos upgradet naar Windows 11.
 • De juiste methode om Windows 11 schoon te installeren op uw pc vanaf een USB-stick.
 • Hoe u Windows 11 aan uw wensen aanpast.
 • Hoe u uw pc goed presteren laat met Windows 11.
 • Hoe u apps downloadt uit de nieuwe Microsoft Store.
 • Een uitgebreide uitleg over de belangrijkste instellingen en onderdelen in Windows 11.

 • Kortom, deze handleiding die de titel Zorgeloos overstappen naar Windows 11 draagt, kan uw overstap naar Windows 11 behoorlijk zorgeloos maken. Want dit e-boek brengt u op de hoogte van alle nieuwe functies en veranderingen in Windows 11, waardoor u zich snel thuis zult voelen in Windows 11.

  Tevens laat dit e-boek u kennismaken met een aantal dingen die waarschijnlijk nog niet wist, maar die wel ontzettend handig zijn om te weten.

  Leg nu voor slechts EUR 9,90 de hand op een exemplaar van de unieke handleiding Zorgeloos overstappen naar Windows 11 die alleen via deze website te verkrijgen is.

  Deze aanbieding geldt slechts tijdelijk!

  U krijgt uw exemplaar van Zorgeloos overstappen naar Windows 11 direct digitaal geleverd. Dat betekent dat u na betaling meteen kunt beginnen met lezen.

  Bestel nu uw exemplaar van Zorgeloos overstappen naar Windows 11 en krijg deze unieke handleiding direct in uw bezit.

  Hebt u vragen over het e-boek Zorgeloos overstappen naar Windows 11 ? Bekijk hier de veelgestelde vragen.