Thuis op je Windows-laptop en desktop-pc

Dit staat je te wachten als je jouw nieuwe laptop straks voor het eerst opstart


Als je straks je splinternieuwe laptop of desktop-pc voor het eerst opstart, dan zien veel dingen er anders uit dan je gewend bent. Dat komt niet zozeer omdat ie nieuw is, maar omdat er een nieuwe versie van Windows op staat.

Want op een nieuwe computer krijg je Windows 11 als besturingssysteem en niet de versie van Windows waar je aan gewend was. Windows 10 bijvoorbeeld.

Je zult dan ook niet alleen aan een nieuwe computer moeten wennen, maar tegelijkertijd ook aan een hele nieuwe versie van Windows.

Moet dat echt? Ja. Je hebt helaas geen andere keus.

Want oudere versies van Windows, zoals Windows 10, worden niet langer als besturingssysteem geleverd op een nieuwe computer. Daardoor zullen bepaalde onderdelen in Windows er niet alleen anders uitzien, maar ook net wat anders werken of een net wat andere naam hebben.

Op het moment dat je je nieuwe computer voor het is opgestart, en het bureaublad wordt getoond, zijn de eerste visuele veranderingen in Windows 11 direct zichtbaar.

Want tot en met Windows 10 stond bijvoorbeeld de knop Start, de knop op de taakbalk waarmee je het startmenu opent, altijd uiterst links op de taakbalk. In Windows 11 niet meer. In Windows 11 staat de knop Start midden op de taakbalk.

En zodra je op de knop Start klikt, wacht je meteen een tweede verrassing. Want ook het startmenu is volledig veranderd.

Niet langer staan in de linkerkolom van het startmenu al je apps netjes op alfabetische volgorde onder elkaar. Ook de tegels rechts zijn verdwenen.

In Windows 11 staan in het startmenu op het eerste gezicht alleen de apps die je het vaakst gebruikt, samen met documenten waar je het vaakst aan werkt.

Dit zijn slechts twee voorbeelden die direct de aandacht trekken. De meeste dingen zullen je pas gaan opvallen zodra je je computer met Windows 11 in gebruik gaat nemen.

Wennen aan dit nieuwe Windows-besturingssysteem zal zoals gezegd noodzakelijk zijn. Omdat bovendien bepaalde onderdelen:

 • Volledig nieuw ontworpen zijn en er daardoor totaal anders uitzien.
 • Net even iets anders werken.
 • Een andere naam hebben gekregen.
 • Op een andere plek staan.
 • Verdwenen zijn.
 • Vervangen zijn door iets anders.

En daar komen de diverse nieuwe functies die zijn toegevoegd aan Windows 11 dan nog eens bij.

Hierdoor zullen de taken die je op je computer wilt uitvoeren in het begin mogelijk aanzienlijk meer tijd en moeite gaan kosten. Wellicht werk je zelfs minder plezierig op je computer, omdat je twijfelt of je het allemaal wel goed doet.

Je koopt een wasmachine of tv toch ook niet op deze manier!?

Vaak lijkt het of ontwikkelaars van besturingssystemen zoals Windows nog altijd in de waan leven dat iedereen verstand heeft van computers. En dat iedereen daarom probleemloos zal weten om te gaan met de nieuwe producten die ze maken. Zoals bijvoorbeeld Windows 11.

Niets is echter minder waar. Nog altijd zijn er heel veel mensen die het omgaan met de computer helemaal niet zo makkelijk vinden. En die er om deze reden als een berg op kunnen zien tegen het kopen van een nieuwe computer met daarop Windows 11.

Temeer omdat niemand ze in begrijpelijke taal lijkt te kunnen uitleggen hoe ze moeten werken met deze nieuwe versie van Windows.

Daarmee kom je als minder deskundige computergebruiker terecht in een situatie die je gerust mag vergelijken met het kopen van een magnetron, een wasmachine of een televisie waar geen enkele handleiding bij zit. 

Begrijpelijkerwijs probeer je zo’n situatie uit alle macht te voorkomen. Omdat dit ongetwijfeld leidt tot ongenoegen, frustratie, twijfel, onzekerheid en ongemak.

Wat leren werken met Windows 11 toch absoluut de moeite waard maakt

Dat is ontzettend jammer. Want Windows 11 is uitgerust met functies die het werken op de computer zonder meer zullen veraangenamen en vergemakkelijken.

Bovendien werk je altijd veilig door de ingebouwde antivirussoftware in Windows 11. Hiermee is de kans niet heel groot dat je ooit slachtoffer wordt van internetcriminelen of kwaadaardige software die onafgebroken rondwaart op het internet.

Ook help je er andere computergebruikers mee. Want Windows 11 op je computer hebben draagt niet alleen bij aan een veiligere computer en een veiliger internet voor jezelf, maar ook voor anderen.

Wist je bijvoorbeeld dat internetcriminelen in staat zijn je huidige computer zonder Windows 11 te kapen en te misbruiken voor criminele activiteiten zonder dat je daar erg in hebt?

Daar bovenop komt dat met Windows 11 het werken op een computer er uiteindelijk alleen maar makkelijker op wordt. Want:

 • Hoe zou je het bijvoorbeeld vinden als je niet meer in hoeft te typen, maar dat je in plaats daarvan gewoon tegen je computer kan zeggen wat er ingetypt moet worden?
 • Denk je eens in hoe fijn het kan zijn dat je voor het maken van een schermopname nog maar één toetscombinatie nodig hebt. En dat Windows de gemaakte schermopname automatisch voor je opslaat op een vaste plek.
 • Hoe fijn zou het zijn als je je nooit meer zorgen hoeft te maken over het kwijtraken van persoonlijke bestanden en dierbare foto’s en video’s?
 • Wat dacht je ervan dat je je nooit meer hoeft af te vragen waar die ene foto in vredesnaam is terecht gekomen omdat je hem niet meer kunt vinden?
 • Hoe heerlijk zou het zijn om de achtergrond op een foto te kunnen verwijderen met slechts één druk op de knop?
 • Hoe geweldig zou het zijn als je straks instellingen en andere ingewikkelde zaken in Windows kunt laten uitvoeren door kunstmatige intelligentie?

Echter, er is nog altijd niet heel veel informatie voorhanden die je op een makkelijk te begrijpen manier helpt om het overstappen naar Windows 11 zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen.

Dat komt omdat de informatie die voorhanden is, doorgaans geschreven is voor mensen met meer dan gemiddeld verstand van computers.

Zorgt dat er bij jou ook voor dat je tegen het in gebruik nemen van Windows 11 opziet?

Omdat je bang bent dat er van alles mis zou kunnen gaan zodra je Windows 11 in gebruik neemt?

Hoe prettig zou je het vinden als er een boek of handleiding zou bestaan waarin je alles wat je zou moeten weten over Windows 11 op een begrijpelijke manier uitgelegd krijgt?

Dit maakt dat je toch zorgeloos kunt overstappen naar Windows 11

Precies die handleiding heb ik gemaakt voor je. Een digitale handleiding die je op je gemak kunt lezen op laptop, desktop-pc en zelfs op tablet of telefoon.

Een gids waarin alles wat belangrijk is om zorgeloos en probleemvrij te kunnen werken met een Windows 11-pc je in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd, gecombineerd met vele duidelijke afbeeldingen.

Een 166 pagina’s tellende handleiding die speciaal is geschreven voor de computergebruiker die beschikt over voldoende vaardigheden om een computer te kunnen gebruiken, maar wiens kennis van computers en Windows verder niet heel groot is.

In dit exclusieve e-boek over Windows 11 dat alleen via deze website te verkrijgen leer je:

 • Wat de nieuwe functies en mogelijkheden zijn en hoe ze werken.
 • Hoe je de dingen zoveel mogelijk kunt blijven doen zoals je gewend bent.
 • Hoe Windows 11 je op de makkelijkste en meest betrouwbare manier afdoende beveiligt tegen virussen en andere kwaadaardige software.
 • Hoe je in Windows 11 apps veilig en moeiteloos installeert.
 • Hoe je Windows 11 aan je wensen aanpast.
 • Hoe je je pc goed laat presteren met Windows 11.
 • Hoe je onderhoud pleegt aan je Windows 11-pc, zodat deze altijd optimaal blijft presteren.
 • De apps kennen die niet mogen ontbreken op je Windows 11-computer.
 • De belangrijkste instellingen en onderdelen kennen in Windows 11.

Bovendien krijg je antwoord op de meeste gestelde vragen over Windows 11. Bijvoorbeeld wanneer je Windows 11 wel moet kopen en wanneer niet. En hoe je Windows 11 dan het beste kunt kopen.

Ook bij het werken met de computer zit een ongeluk in een klein hoekje. Zo kan bijvoorbeeld Windows op je computer beschadigd raken. Of er treedt een probleem op waar geen oplossing voor te vinden is. Een ingrijpende maar heel doeltreffende maatregel is dan het herstellen van Windows of het opnieuw installeren van Windows.

Om deze reden ontdek je in “Snel thuis in Windows 11” tevens:

 • Waar je Windows 11 gratis kunt downloaden.
 • De juiste methode om Windows 11 schoon te installeren.
 • Hoe je Windows herstelt.
 • Hoe je Windows 11 opnieuw installeert als Windows op je computer beschadigd is.
 • Hoe je Windows 11 installeert op een zelf samengestelde pc.
 • Hoe je Windows 11 installeert op een nieuwe harde schijf.
 • Een handig trucje waarmee je iedere Windows 11-pc die niet wil opstarten weer opgestart krijgt.

Kortom, dit exclusieve e-boek dat de titel “Snel thuis in Windows 11” draagt, kan je overstap naar Windows 11 snel en behoorlijk zorgeloos maken. Want dit e-boek brengt je op de hoogte van alle nieuwe functies en veranderingen in Windows 11, waardoor je je snel thuis zult voelen in Windows 11.

Tevens laat dit e-boek je kennismaken met dingen die waarschijnlijk nog niet wist, maar die wel ontzettend handig zijn om te weten.

Leg nu voor slechts EUR 19,90 de hand op een exemplaar van de unieke handleiding "Snel thuis in Windows 11" die alleen via deze website te verkrijgen is.

Deze aanbieding geldt slechts tijdelijk!

Je kunt "Snel thuis Windows 11" na betaling direct downloaden. Dat betekent dat je in enkele minuten al kunt beginnen met lezen.

Download jouw exemplaar

Heb je vragen over het e-boek Snel thuis in Windows 11 ? Bekijk hier de veelgestelde vragen.