Een snelle en veilige computer voor altijd

Hoe u zelf uw computer snel en virusvrij houdt

Bijna iedere computergebruiker krijgt er vroeg of laat mee te maken: een computer die traag wordt. Hetgeen zonder meer ten koste gaat van het plezier in het gebruik ervan. En wat uiteindelijk nogal eens leidt tot de aankoop van Ö.. alweer een nieuwe computer of laptop.

Geld dat u anders had kunnen besteden. Zeker wanneer u uzelf bedenkt, dat u erop kunt wachten dat ook uw nieuwe computer weer traag gaat worden.


Terwijl u met het juiste beetje kennis, wat gratis programmatuur en wat tijd uw computer zonder veel problemen zijn oorspronkelijke snelheid weer terug kunt geven.

Zelfs wanneer u geen computerexpert bent.

Want er is niet echt veel kennis van computers voor nodig, om uw computer zijn oorspronkelijke snelheid terug te kunnen geven. Wat u daarentegen wel moet weten is: hoe en wanneer u de juiste programma's, op de juiste manier voor u aan het werk zet.

Wat snel zijn en goed beveiligd zijn met elkaar gemeen hebben

En daar zit voor veel computergebruikers nou net de clou. Want er zijn heel veel programma's beschikbaar die allemaal wat beloven. Maar helaas is geen enkel programma voor alles geschikt. En wanneer u wat moet gebruiken, is vaak ook niet heel duidelijk.

Daarbij komt dat de snelheid, oftewel het optimaal presteren, van uw computer nauw verbonden is met de beveiliging van uw computer. Echter, wat het juist en goed beveiligen van een computer precies inhoudt, is tevens niet voor elke computergebruiker even duidelijk.

Hetgeen kan leiden tot slordigheden en het maken van fouten, die de veiligheid van de computer ernstig in gevaar brengen.

Heel veel computergebruikers kampen met een trage computer. Hetgeen aantoont dat er veel fout gaat met het beveiligen van de computer. Want het zijn namelijk vooral virussen, spyware en andere malware die uw computer traag maken. Buiten dat ze de veiligheid van uw computer en uw privacy in gevaar brengen.

Dit betekent kortweg, dat ook uw trage computer wel eens bevolkt zou kunnen zijn met virussen, spyware, malware en ander kwaadaardig gespuis dat weinig goeds met u en uw computer voorheeft. Gespuis dat niet alleen uw computer, maar mogelijk tevens uw internetverbinding tergend langzaam maakt.

Wanneer u op zo'n moment besluit uw computer eens te gaan opschonen om de traagheid te verhelpen, zult u tot uw ongenoegen moeten ontdekken dat het opschonen niet erg geholpen heeft. Waardoor het vermoeden zou kunnen ontstaan dat het aan de computer zelf ligt dat deze zo traag is.

Echter, dat is slechts hoogst zelden het geval.

Zelf stap voor stap de traagheid en onveiligheid van uw computer verhelpen

Het e-boek 'Een snelle en veilige computer voor altijd', leidt u dan ook stap voor stap door de juiste procedures waarmee u zelf de oorzaken van het traag zijn en onveilig zijn van uw computer kunt opsporen en verhelpen.

Deze stap voor stap methode houdt onder andere in:

 • Het scannen op virussen, spyware en malware met behulp van de juiste GRATIS programmatuur. Omdat zogezegd traagheid zeer vaak veroorzaakt wordt door virussen, spyware en andere malware.
 • Het verhelpen van traagheid veroorzaakt door virussen, spyware en andere malware.
 • Het onderzoeken van andere mogelijke veroorzakers van traagheid.
 • Traag opstarten verhelpen.
 • Traag werken en reageren verhelpen.
 • Mogelijke hardwarematige oorzaken van traagheid ontdekken en verhelpen.
 • Trage internetverbinding verhelpen.
 • Uw computer optimaal laten presteren.

Tevens leert u in het boek:

 • Welke soorten virussen, spyware en andere malware er zijn. Waardoor u gaat begrijpen wat ze doen en daarmee besmetting vooral kunt voorkomen.
 • De soorten traagheid die een computer treft te onderscheiden. Zodat u altijd de meest doeltreffende maatregelen neemt en ook weet hoe u de diverse soorten traagheid voorkomt.
 • Uw computer op de juiste manier te beveiligen. Zodat de kans op besmetting met virussen, spyware en andere malware zo klein mogelijk wordt.
 • De juiste software op de juiste manier te gebruiken. Zodat u doeltreffend en efficiŽnt traagheid oplost of zelfs voorkomt.

Het besturingssysteem Windows opnieuw op uw computer installeren

Het opnieuw installeren van Windows is in alle gevallen de meest doeltreffende oplossing om van een ernstige besmetting met malware af te komen. Daarom wordt er tevens ruim aandacht besteed aan het opnieuw installeren van Windows op uw computer.

De volgende onderdelen komen hierbij aan bod:

 • Hoe u uzelf en de computer voorbereidt op het opnieuw installeren van Windows.
 • Wanneer u 32-bits Windows moet installeren en wanneer 64-bits.
 • Hoe u de installatieprocedure van Windows te doorloopt.
 • Hoe u de computer opnieuw (draadloos) met internet verbindt.
 • Hoe en waar u de juiste stuurprogramma's vindt voor computeronderdelen en randapparaten. En hoe u ze vervolgens op de juiste manier installeert.
 • Hoe u uw computer op de juiste manier beveiligt.
 • Software opnieuw installeren.

Het opnieuw installeren van Windows is een tijdrovende klus. En hoewel de bevrediging groot zal zijn wanneer u ontdekt hoe snel uw computer ook alweer echt was, zult u er wellicht niet echt naar uitkijken deze klus snel nog eens te moeten doen.

Daarom beschrijft het boek tevens de methode waarmee u direct na het installeren van Windows, de nieuwe installatie van Windows veilig kunt stellen. En in no-time op uw computer kunt terugzetten wanneer nodig. Iets wat u zeeŽn van tijd gaat schelen als u Windows onverhoopt wederom opnieuw moet installeren.

een snelle en veilige computer voor altijd

Dit unieke boekwerk, welke voor alle veries van Windows geschikt is, geeft u zogezegd alle gereedschap in handen dat u nodig hebt om het traag zijn en de wankele beveiliging van uw computer voor eens en voor altijd op te lossen. Ook bij uw toekomstige computers.

Een e-boek dus, waarmee u uzelf veel geld kunt besparen en waardoor u meer en langer plezier zult hebben van uw computer. Omdat uw computer voor altijd zijn snelheid en betrouwbaarheid zal blijven behouden. Waardoor u minder snel tot de aankoop van een nieuwe computer over zal hoeven gaan.

Tevens zorgt de juiste manier van beveiligen van uw computer die u via dit e-boek leert ervoor, dat de kans dat u met internetcriminaliteit te maken krijgt uiterst klein wordt.

Bestel, voor slechts EUR 17,90, het e-boek 'Een snelle en veilige computer voor altijd' vandaag nog. Zodat een trage en onveilige computer voor u DIRECT tot het verleden behoort.

Risicoloos uitproberen: Ik ben ervan overtuigd dat u heel veel aan het e-boek 'Een snelle en veilige computer voor altijd' zult hebben. En dat een trage en onveilig computer bezitten ook voor u tot het verleden zal gaan behoren. Mocht u dat na het lezen van het e-boek nu helemaal niet vinden, dan kunt u mij e-mailen en krijgt u het aankoopbedrag retour. Of bel mij: 026-3794665