Alles over smartphone en tablet pc

De smartphone en de tablet ofwel de tablet pc kunnen worden gezien als mini-pc. Handige apparaten die veel kunnen wat een computer ook kan, vrijwel overal te gebruiken zijn en snel aan populariteit winnnen.

Foto’s overzetten van iPhone naar laptop en pc met Snapdrop

Foto’s overzetten van je iPhone naar laptop of desktop pc gaat soms moeilijker dan gedacht. Laat staan andere bestanden. Met Snapdrop is dat verleden tijd.
Naar het hele artikel

Uw iPhone leegmaken, voor de verkoop bijvoorbeeld

Als u uw iPhone wilt verkopen, dan is leegmaken verstandig. De benodigde handelingen in de juiste volgorde uitvoeren is daarbij belangrijk. Omdat u anders persoonlijke bestanden kwijt kunt raken.
Naar het hele artikel

Muziek downloaden op de iPhone of er zelf muziek op zetten?

De iPhone is een uitstekende muziekspeler. Maar dan moet er wel eerst muziek op gezet worden. Muziek downloaden op de iPhone kan, maar dat is slechts één mogelijkheid.
Naar het hele artikel

Hoe u de levensduur van een smartphone-batterij eenvoudig verlengen kunt

Iedere smartphone-batterij geeft er een keer de brui aan. Maar u kunt zeker iets doen om dit moment uit te stellen en levensduur van de smartphone-batterij te verlengen.
Naar het hele artikel

IPhone batterij snel leeg: 13 oplossingen om dit probleem te verhelpen

Is de batterij van uw iPhone snel leeg? Bekijk dan de volgende 13 oplossingen voor dit probleem die er stuk voor stuk voor zorgen dat een batterijlading langer meegaat.
Naar het hele artikel

Hoe zet u muziek op uw iPhone, iPad of iPod?

Uw iPhone, maar ook uw iPad of iPod zijn goede muziekspelers. De uitstekende geluidskwaliteit maakt het bijna zonde om er geen muziek op te zetten. Maar het zal wellicht de vraag doen rijzen: Hoe zet ik muziek op mijn iPhone, iPad of iPod?
Naar het hele artikel

Is tweedehands een iPhone kopen een slim idee of toch niet zo?

De iPhone is een zeer degelijke smartphone. Hierdoor kun je er lang plezier van hebben. Zeker wanneer u prima zonder de laatste snufjes op smartphone gebied kunt. Is daarmee een iPhone tweedehands kopen het overwegen waard?
Naar het hele artikel

Handmatig bestanden beheren op iPhone en iPad

Handmatig bestanden kunnen beheren op iPhone en iPad is handig als iets met synchroniseren niet kan. Bijvoorbeeld bestanden overzetten van iPhone naar pc.
Naar het hele artikel

Overal muziek luisteren op uw iPhone, ook zonder internet

Muziek luisteren op uw iPhone kan op verschillende manieren. En zelfs als u geen internetverbinding hebt. Daar moet u alleen wel even iets extra's voor doen.
Naar het hele artikel

Waarom muziek op uw iPhone zetten zonder iTunes om problemen vragen is

Uw favoriete muziek hoort op uw iPhone te staan. Muziek op uw iPhone zetten, doet u bij voorkeur met iTunes. Want ook andere apps kunnen niet zonder iTunes.
Naar het hele artikel

Eenvoudig muziek overzetten van iPhone naar pc en andersom

Menig iPhonebezitter ervaart dat muziek van de iPhone overzetten naar de pc helemaal niet zo eenvoudig is. Gelukkig is het wel eenvoudig te maken.
Naar het hele artikel

Is de iPhone 6 los kopen slim of toch niet?

Wie zich verdiept in de prijzen van smartphones, ziet al snel dat de iPhone 6 geen goedkope smartphone is. Toch kan een iPhone 6 los kopen alsnog voordelig zijn.
Naar het hele artikel

Hoe maak ik een printscreen op een iPad of een iPhone

Een printscreen maken op een iPad of iPhone gaat niet via een speciale toets zoals op de computer. Toch kan printscreens maken op de iPad en iPhone uitstekend.
Naar het hele artikel

Welke smartphone past bij mij

De smartphone heeft de mobiele telefoon zoals we 'm kenden vervangen. Een smartphone kunt u gerust zien als een zakcomputer, waar u ook mee kunt bellen. Maar welke past bij u?
Naar het hele artikel

Mijn iPhone gaat niet meer aan

Uw iPhone kunt u zien als een miniuitvoering van uw desktop computer of laptop. Want ook uw iPhone is voorzien van een besturingssysteem. En met software kan wel eens iets misgaan.
Naar het hele artikel

Maken de verschillen tussen de iPhone 4S en de iPhone 5, de iPhone 5 altijd de beste keus?

De iPhone 5 is nu de nieuwste iPhone en neemt daarmee de plaats in van de iPhone 4S. En dus zullen de ogen voornamelijk gericht zijn op de iPhone 5, wanneer een nieuwe smartphone moet worden aangeschaft, of wanneer het tijd wordt voor een nieuw abonnement.
Naar het hele artikel

Zo update u uw iPhone naar iOS 6 zonder iets kwijt te raken

Met elke nieuwe versie van iOS komen er nieuwe functies voor uw iPhone beschikbaar en zijn eventuele fouten die in het besturingssysteem zaten verholpen. Uw iPhone updaten kan dan ook een slim idee zijn.
Naar het hele artikel

Reservekopie terugzetten op uw iPhone via iCloud of iTunes

Ondanks dat de procedure voor het maken van een reservekopie van uw iPhone eenvoudig mag worden genoemd, lijken er toch nog wel eens vragen te rijzen bij het terugzetten van diezelfde reservekopie op de iPhone.
Naar het hele artikel

Alles over een back-up maken van uw iPhone via iCloud

Wanneer uw iPhone, maar ook uw iPad of iPod, voorzien is van versie 5 van de iOS besturingssoftware van Apple, dan hebt u de beschikking over iCloud. Een handige functie van iCloud is het maken van een volledig geautomatiseerde back-up van de gegevens die u op uw iPhone bewaart.
Naar het hele artikel

Welke tablet kunt u het beste kopen

Terecht dat u zich afvraagt:"welke tablet u moet kopen?". Want Apple is niet de enige speler op de tabletmarkt. Andere elektronicafabrikanten proberen ook hun aandeel te veroveren en gebruiken daarbij ook nog eens een ander besturingssysteem voor hun tablets.
Naar het hele artikel

Waarop letten bij de aankoop van een Android tablet

Apple gaf ons de iPad en liet daarmee in korte tijd veel mensen kennis maken met een nieuw fenomeen, de tablet-pc. De alternatieven van de iPad draaien zonder uitzondering op het besturingssysteem Android van Google. Moet u ergens op speciaal op letten bij de aankoop van een Android tablet?
Naar het hele artikel

Alles weg na update iPhone

Dat alles weg is na de update van uw iPhone kan met name gebeuren wanneer u het besturingssysteem van uw iPhone, maar ook van uw iPad of iPod, upgrade naar een nieuwe versie.
Naar het hele artikel

Welk smartphone abonnement heb ik nodig?

Wanneer u een smartphone wilt, dan hoort daar een mobiel abonnement bij. Logisch zult u zeggen. Maar wordt u wegwijs in het woud van mobiele abonnementen?
Naar het hele artikel

Het besturingssysteem van uw iPad upgraden naar een nieuwe iOS-versie

Zoals elke computer, is ook uw tablet-pc voorzien van een besturingssysteem. Het besturingssysteem zorgt ervoor dat u uw tablet-pc kunt bedienen. Voor de iPad heet dit besturingssysteem iOS.
Naar het hele artikel

Handmatig een backup maken van uw iPhone, iPad of iPod

Van uw iPhone iPad of iPod een backup maken, is verstandig. Want zowel de iPhone, de iPad als de iPod zijn kleine computers. En met computers kunnen dingen soms vreselijk misgaan.
Naar het hele artikel

Wat is een smartphone en wanneer is een smartphone kopen een slim idee?

Een smartphone, zoals bijvoorbeeld de iPhone van Apple, is een mobiele telefoon die vele slimme functies bevat die u voorheen alleen op de computer ter beschikking had.
Naar het hele artikel

Wat is een iPad en wat kunt u ermee

De term iPad zal u wellicht niet meer vreemd zijn. Maar wat is een iPad eigenlijk? En belangrijker nog; wat kunt u ermee.
Naar het hele artikel