Privacy statement

Personalcomputercare.nl geeft doormiddel van dit privacy statement aan dat wij de privacy van de bezoekers van onze website zeer serieus nemen. Op deze pagina wordt dan ook uiteen gezet hoe met uw persoonlijke gegevens wordt omgaan.

De gegevens die door personalcomputercare.nl worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier openbaar worden gemaakt. De informatie die u aan deze website geeft, zal met de grootst mogelijke zorg behandeld worden.

E-mailformulieren verzoeken de gebruikers ons van zowel persoonlijke als algemene informatie te voorzien. Deze gegevens zullen alleen worden gebruikt om, eventuele vragen ed te kunnen beantwoorden, contact met u op te kunnen nemen, uw bestelde producten toe te kunnen sturen of u onze nieuwsbrief te kunnen doen toekomen.

Personalcomputercare.nl bevat links naar andere sites die niet tot personalcomputercare.nl behoren. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacy praktijken noch de inhoud van deze websites.